top of page

Schffer Sohbetler 6

Güncelleme tarihi: 13 Haz 2021

Gubreleme surecinde bitkilerin durumuna genel bir bakış



Beslenmede en etken olan iştah acıcılar ve sonrasındaki sindirim surecidir. Yemekteki aci istah acici ozelligi gosterirken birlikte icilen şalgam fermente bakteriyel sindirici olacaktır. Bu sistem, beslenmenin tek blok halinde calismasinin bir haritasıdır. Scheffer Gubre Tasarim konsepti bu blok hedeflidir.

Gubrelerimizi üretirken her bir bitkiyi hesaplayarak icerik dizaynı yapmaktayız. Gubre, bitki besin elementleri olarak geçtiği icin her bir bitkinin besin oranı farklı olsada beslenme bilesenleri ayni olacaktır.

bitki turlerinde ki farklilik durumlarin da scheffer gubreleri;


Scheffer musterilerinden gelen yogun sorulardan biriside farkli bitkiler icin urunlerin kullanimi ve etkinligidir. Sunu goz ardi etmemek gerekir meyve bahcesi yada tarla, cicek yada sebze bunlar temelinde ayni metabolik reaksiyonlari yasarlar. Kullanim dozajlari farkli olsada iceriklerdeki aktifler ayni noktalari tetikler. Scheffer gubreleri hepsi icin uygundur. Burada esas olan yapiya gore olan uygulama farkliliklaridir. Yagmurlama, sisleme, damlama, holder, salma sulama, vb... uygulama sekillerine gore urunlerin kullanimi dizayn edilmelidir. Scheffer urunleri butun bitki ve agac turleri icin uygundur, esas olan uygula methoduna gore urunlerin hedefe dizayn edilmesidir.

Comments


bottom of page